Terug

Gevulde kalkoenrolletjes met peer en kaas

2 in 1

  • 30 min
  • 4 pers

Ingrediënten

  • 600 gr kalkoenlapjes
  • 4 stukken spek
  • peper
  • fijngehakte basilicum
  • kruidenmengeling voor gebraden kip
  • 800 gr peren in fijne sneetjes
  • 50 gr kaas
  • 20 cl gevogeltebouillon
  • vers geraspte muskaatnoot

Bereiding

  • Plet de kalkoenlapjes met een vleesvermalser en leg een stuk spek op elk lapje.
    Bestrooi met peper en basilicum. Rol de lapjes op en bestrooi met de kruidenmengeling


  • Meng de kaas in de warme bouillon.


  • Voor de peren: leg de peren in een kookpot en overgiet met de mengeling van bouillon en kaas. Laat 25 min. koken


  • Druk 2 keer op , het symbool [kip] verschijnt.
    Zet de timer op 15 minuten.
    Druk op .


Suggestie

Dien op met aardappelen of gnocchi.