Terug

Stoofpotje van vis

express

  • 15 min
  • 6 pers

Ingrediënten

  • 750 g vis (zalm en zeeduivel)
  • ½ komkommer
  • 1 venkel
  • Fijngehakte grove bieslook
  • 3 tomaten
  • Sap van 3 citroenen
  • Fijngehakte verse peterselie
  • 7,5 cl visfumet
  • 7,5 cl vloeibare lightroom
  • 1 lepel olijfolie
  • Zout, peper

206 Kcal

Voedingswaarde / proporties :

  • Proteïnes : 25.4g
  • Lipiden : 9g
  • Koolhydraten : 6.7g

Bereiding

  • Snij de vis in blokjes, voeg de helft van het citroensap toe en laat marineren.
    Snij de venkel en de tomaten in blokjes en de komkommer in halve maantjes.


  • Leg de vis in de ActiFry, kruid met peper en zout. Voeg de komkommer, de grove bieslook, de venkel, de tomaten en de andere helft van het citroensap toe.
    Besprenkel met de olijfolie en laat 10 minuten bakken.


  • Bevochtig met de visfumet en de room. Laat nog 5 minuten bakken.
    Bestrooi met peterselie.


Voeding

Verwen uw lichaam met een flinke portie omega 3-vetzuren die uw cardiovasculaire systeem beschermen.

Suggestie

Verminder de citroensap. bereidingstijd als u halfgare zalm en knapperige groenten verkiest.