Terug

Gnocchi met paddenstoelen en parmezaanse kaas

mini

  • 15 min
  • 2 pers

Ingrediënten

  • 200 g gnocchi om te bakken
  • 300 g gemengde paddenstoelen, in 2 gesneden
  • 1 fijngehakte sjalot
  • 1 lepel olijfolie
  • 3 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 3 eetlepel verse room
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zwarte peper en zout naar smaak

417 Kcal

Voedingswaarde / proporties :

  • Proteïnes : 12.1g
  • Lipiden : 30.4g
  • Koolhydraten : 19.8g
  • Natrium : 0.7g

Bereiding

  • Doe de sjalot en de paddenstoelen in de ActiFry. Voeg de olijfolie toe. Laat 7 min bakken.


  • Doe er de gnocchi bij. Laat nog 8 min bakken.


  • Voeg de room toe en roer.


  • Bestrooi met peterselie en Parmezaanse kaas, en breng op smaak.
    Dien meteen op.


Voeding

Deze paddenstoelenmix zorgt voor een bostoets, verrijkt met de Parmezaanse kaas, rijk aan calcium om onze beenderen stevig te houden.

Suggestie

U kunt ook traditionele gnocchi gebruiken, zolang u ze maar vooraf kookt. U kunt ook diepgevroren paddenstoelen gebruiken.