2 in 1
359 Kcal
Doe de zalmruggen in een diepvrieszakje met de sojasaus, de dille en de schil en het sap van de citroen en schud om de zalm goed in de aroma's te wentelen.
Doe de venkel samen met de sjalotten en de groentebouillon in de kuip.
Sluit het deksel. Stel de totale bereidingstijd in op 25 min.
Druk 3 keer op . Het symbooltje [poisson] verschijnt.
Pas de bereidingstijd aan met 5 min.
Druk op om de bereiding te starten.
Plaats de schotel met de uitgelekte zalmruggen zodra het signaal van de timer klinkt.
Laat nog 5 minuten garen. Breng op smaak met zout en peper.
De anijssmaak van de venkel past perfect bij de zachte zalm en de zure citroen, voor een recept rijk aan omega-3.
Vervang de venkel door prei. Breng dit gerecht op smaak met een witte kaassaus, dille en Savora.