Terug

Bloedworst peperkoek en ananasmoes

2 in 1

  • 22 min
  • 4 pers

Ingrediënten

Kuip

  • 2 kleine ananassen, in blokjes
  • 10 cl roséwijn
  • ½ lepel 4-kruiden

Schotel

  • 4 bloedworsten
  • 1 lepel mosterd
  • 2 sneetjes peperkoek, grof gemixt
  • Zout en peper

592 Kcal

Voedingswaarde / proporties :

  • Proteïnes : 15.8g
  • Lipiden : 39.8g
  • Koolhydraten : 42.1g
  • Natrium : 0.97g

Bereiding

  • Bestrijk de bloedworsten met mosterd en rol ze door de gemixte peperkoek.


  • In de kuip, Doe de ananasblokjes met de wijn, het zout, de peper en de 4-kruiden in de kuip. Sluit het deksel. Stel de totale bereidingstijd in op 22 min.


  • Druk op . Het symbooltje verschijnt.
    Pas de bereidingstijd aan met 7 min.
    Druk op om de bereiding te starten.


  • Plaats de schotel met bloedworsten zodra het signaal van de timer klinkt. Laat nog 7 minuten garen.


Voeding

Nodig de Antillen uit aan tafel met dit bijzonder ijzerrijke gerecht.

Suggestie

Vervang de ananas door mango.